MUZIKE SHQIP ME TE BUKURA NE BOTE,WINDOWS SHQIP FILMA SHQIPTAR DHE PROGRAME FALAS

Reply

Ketu do i gjeni te gjithe Prefikset, ato qe kan qene dhe keto qe jan shtuar tani.

« Older   Newer »
icon1  view post Posted on 3/9/2010, 20:39           Quote
Avatar

DURRSAK KAM LE DURRSAK DO TE VDES!
******

Group:
Administrator
Posts:
6,095
Location:
DURRES

Status:


Ketu do i gjeni te gjithe Prefikset, ato qe kan qene dhe keto qe jan shtuar tani. Me zonat e ndara dhe ne bashkite qe ka c'do rreth.


image
 
PM Web  Top
0 replies since 3/9/2010, 20:39
 
Reply